Most Popular


Verhoog de levensduur van de toner van uw Brother-printer
Brother-printers staan wereldwijd bekend om hun ongelooflijke prestaties en geweldige functies. Het heeft wereldwijd duizenden klanten vanwege zijn vermogen om ... ...



Verhoog de levensduur van de toner van uw Brother-printer

Rated: , 0 Comments
Total hits: 615
Posted on: 08/31/18
Brother-printers staan wereldwijd bekend om hun ongelooflijke prestaties en geweldige functies. Het heeft wereldwijd duizenden klanten vanwege zijn vermogen om ook dagelijks goed te presteren. Het is erg handig voor zowel bedrijven als studenten. Nu moet u hebben gemerkt dat u tot nu toe zoveel geld aan de inktcartridges hebt uitgegeven, en dat frustreert u veel. Als je het zat bent om zo nu en dan de toner te vervangen en op zoek bent naar een manier om de levensduur ervan te verlengen, dan hoef je nergens heen, want we zullen je voorzien van alle noodzakelijke stappen die je kunt doen om kom uit dit probleem.


Er zijn verschillende manieren om de levensduur van uw inktpatronen te vergroten. Zorg ervoor dat je deze volgt.


Schakel het uit:

Het is noodzakelijk om uw printer goed in de gaten te houden en uit te schakelen wanneer u hem niet gebruikt. Als u het aan laat staan, blijft het intern werken en dit kan uw printer overbelasten en de inkten drogen sneller dan ze anders doen.


Gebruik het elke dag

Het is nogal paradoxaal om te horen, maar het is waar; u dient uw printer dagelijks te gebruiken, omdat deze ervoor zorgt dat de printer niet goed functioneert en dat de inkten niet werken omdat ze voortdurend worden gebruikt.


3. Herstel de vorm van uw droge inkt

Dit is een eenvoudige stap, het enige wat u hoeft te doen, is de cartridges uitnemen en ze enkele minuten in warm water leggen totdat u de inkt ziet smelten en vervolgens goed afdrogen en op de oorspronkelijke plaats plaatsen. Je moet voorzichtig zijn terwijl je dit doet.


4. Voer geen HD-afdrukken uit


HD-afdrukken kost meer dan het daadwerkelijk geeft. Het verspilt veel inkt zonder de juiste resultaten te geven.


5. Gebruik een geschikt lettertype


Een goed lettertype bespaart inkt tijdens het afdrukken. Gebruik dus lettertypen zoals Ecofont in plaats van Ariel.


Neem voor meer tips zoals dat wel contact op met Brother Klantenservice Nederland en krijg deskundig advies en betrouwbare oplossingen voor uw problemen.

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?