Most Popular


Small Biz Focus: 3 tips voor digitale marketing om uw bedrijf te laten groeien
Je kleine bedrijf laten groeien, is geen wandeling in hetpark. Je hebt je vaardigheden aangescherpt, je bent je eigen weg ... ...Alles wat u moet weten over SEO Ranking in 2018

Rated: , 0 Comments
Total hits: 183
Posted on: 04/27/18

Het doel van SEO is om te rangschikken. Hoe eerder uw website wordt weergegeven op de pagina's met zoekmachine resultaten (SERP's), hoe meer verkeer u krijgt.

Hoe meer bezoekers naar uw site komen, hoe meer conversies en merkbekendheid u zult opbouwen.

Algoritmen bepalen waar pagina's rangschikken door hun relevantie voor specifieke zoektermen te beoordelen. Ten eerste, algoritmen genaamd crawlers indexeren de gegevens op de pagina. Vervolgens nemen andere algoritmen het over om de kwaliteit van de pagina zelf te beoordelen.

Tijdens dit proces houden deze algoritmen veel verschillende factoren in aanmerking. De kwaliteit van uw inhoud, hoe relevant deze is voor de zoekterm en de kwaliteit van backlinks die naar de pagina leiden, zijn enkele bepalende factoren.

Hoewel elke zoekmachine op een iets andere manier scoort, zijn er bepaalde SEO-richtlijnen die uw positie op de ranglijst zeker zullen verbeteren.

SEO moet de kern zijn van elke digitale marketingstrategie. Natuurlijk zijn er een heleboel basissen om te dekken als je wilt weten hoe je rangschikt in 2018.

Als je net begint, is SEO overweldigend. Elke expert was ooit een beginner.

Volg deze SEO Ranking Guide (bijgewerkt voor 2018): - PPC campagnes

1. Inhoud Relevantie en kwaliteit zijn de sleutel tot SEO Ranking

Veel SEO-marketeers hebben de fout gemaakt om hun inhoud voor zoekmachines te modelleren. Dat is een strategie die al jaren werkt, maar niet meer werkt.

Blijf op de hoogte van de 2018 SEO-trends en schrijf voor mensen.

Het maken van inhoud voor uw publiek om van te genieten, levert u meer klikken op die uiteindelijk zullen leiden tot een hogere rangorde. Het zal ook helpen om uw reputatie als een betrouwbare bron te vestigen en snel een loyaal klantenbestand op te bouwen.

Wat veel SEO-marketeers niet weten over de algoritmen van de 2018-zoekmachine is: algoritmen zijn nu ontworpen om dezelfde dingen te zien die mensen zouden doen.

Algoritmen worden steeds geavanceerder. Ze scannen uw inhoudsdelen om zoekwoorden te begrijpen. Als uw onderwerp uw expertise laat zien en overeenkomt met de intentie van de gebruiker, is de kans groter dat u scoort.

Schrijven voor mensen houdt in dat u de volgende SEO-richtlijnen in gedachten houdt bij het maken van inhoud:

• Houd het uniek. Vermijd het dupliceren van inhoud die er al is. Stel jezelf de vraag: wat kan ik toevoegen aan dit lopende gesprek?

• Doe meer onderzoek dan sites van concurrenten hebben gedaan.

• Overweeg alle opties: infographics, video's, podcasts, een interview, een stapsgewijze handleiding of zelfs een nieuw hulpmiddel of sjabloon.

• Vergeet niet dat langere inhoud meer links krijgt. Als uw pagina wordt ondersteund door links van hoge kwaliteit, zal deze omhoog komen in de gelederen. Hoewel Google heeft verklaard dat zelfs enkele zinnen kunnen worden gerangschikt, kunt u over het algemeen beter inhoud maken die ten minste 300 woorden of meer bevat.

Zie voor nog efficiëntere contentcreatie de huidige SERP's voor uw zoekwoord. Als je wilt rangschikken binnen de top vijf posities, dan moet je kijken naar wat deze sites hebben gedaan om ze te bereiken.

Het aantal woorden lijkt misschien iets heel bijzonders, maar het heeft een grote invloed op de rangorde. Een SEO-hack die ik graag gebruik, is het aantal woorden van de top vijf artikelen te nemen, het gemiddelde te vinden en ernaar te streven het te evenaren of het te overtreffen.

Dat gezegd hebbende, is er geen waarde in 5000 woorden als het niet relevant is voor belangrijke termen en nuttig voor de lezer.

2. Technische SEO voor ranking

De technische aspecten van SEO klinken misschien ontmoedigend, maar in werkelijkheid zijn ze vaak gemakkelijker dan het maken van content (hier is geen writer's block!). Dat betekent niet dat je snelkoppelingen kunt maken.

Als u wilt ranglijsten, is het van vitaal belang om uw bouncepercentage te verlagen, de weergave van pagina's en de tijd die u op uw site hebt doorgebracht te verhogen. Deze dingen kunnen worden geholpen door een snelle en goed presterende webpagina. U hebt dus technische SEO nodig.

XML-sitemaps - huur ontwikkelaars

XML-sitemaps zijn in feite routekaarten van alle belangrijke pagina's op uw website. Wanneer u uw XML-sitemap indient bij Google Search Console, wordt het voor Google gemakkelijk om essentiële pagina's van uw website te crawlen die moeten worden geïndexeerd.

Voorbeeld sitemap van Sitemaps.org (ga hierheen voor meer informatie over sitemaps). | Sitemap.org

Het hebben van een XML-sitemap is basistechnologische SEO. Als u ervoor zorgt dat uw sitemap aan bepaalde criteria voldoet, kan Google uw belangrijkste pagina's snel ophalen.

Hier zijn drie XML-sites voor het maken van creaties:

1. U moet verschillende sitemaps voor elk mediatype op uw website hebben om het crawlen efficiënter te maken. Video's, afbeeldingen en blogposts moeten bijvoorbeeld allemaal verschillende sitemaps hebben.

2. Zorg ervoor dat uw sitemap minder dan 50.000 URL's bevat en dat de maximale grootte 50 MB is

3. Altijd XML-sitemaps coderen in UTF-8

Pagina laadsnelheid correleert met SEO Ranking

Paginasnelheid kan uw site maken of breken. Als het te traag is, zal niemand wachten om je inhoud te zien. Als het in een oogwenk laadt, zullen kijkers waarschijnlijk langer blijven en terugkeren. Paginasnelheid heeft een enorme invloed op de algehele gebruikerservaring.

Om de laadsnelheden van uw pagina's te controleren, kunt u de paginasnelheid Insights-tool van Google gebruiken. Deze tool evalueert de snelheid van uw webpagina en de snelheid van de mobiele pagina, zodat u pagina's kunt zien die te langzaam laden. Google Webmaster Trends-analist John Mueller raadt aan om uw HTTP-laadsnelheid minder dan 2 - 3 seconden te houden.

Naast het gebruik van PageSpeeds Insights, moet u ook uw pagina laden alsof u een kijker bent. Noteer hoe het werkt en welke pagina's of verzoeken meer tijd in beslag nemen. Als u zowel de tool als het onderzoek gebruikt, krijgt u een goed beeld van welke pagina's u moet inhalen.

Het vastzetten van trage pagina's is eenvoudiger dan het klinkt. Om hun prestaties te versnellen, moet u mogelijk de latentie verminderen. Een manier om dit te doen, is door uw pagina's zodanig te reorganiseren dat opvallende inhoud zoals afbeeldingen en koppen als eerste worden geladen.

Optimalisatie van mobiel en desktop

We maken websites op computers. Dit betekent dat mobiele optimalisatie niet altijd in de voorhoede van hun ontwerp staat. Desondanks surfen de meeste mensen op het internet op mobiele apparaten in 2018.

Het is essentieel om uw site voor zowel desktop als mobiel te optimaliseren. Als u dat niet doet, zal uw site niet rangschikken.

Google heeft een handige tool aangeboden waarmee u kunt testen hoe uw website werkt op mobiele apparaten. Als het niet goed presteert, moet u het mogelijk opnieuw formatteren. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk deze stap is. Als uw site niet mobiel is geoptimaliseerd, verliest u mogelijk een groot deel van uw verkeer.

3. Domeinbeheer, verwijzende domeinen, interne links en backlinks

De pagina's die hoger scoren op SERP's hebben meestal een hoge domeinautoriteit. Sites krijgen een score tussen 1 en 100.

Kortom, hoe hoger de score, hoe betrouwbaarder de website is. Goed gevestigde sites die elke dag veel verkeer ontvangen, zoals Wikipedia, hebben een hogere domeinbevoegdheid dan nieuwe of moeilijk bereikbare websites.

Elk domein dat scoort voor deze sleutelzin heeft een "DA" -nummer. Dat is domeinautoriteit. Hoe hoger de autoriteit, hoe groter de kans dat u een termijn behaalt. | Kwfinder.com

Hoe wordt domeinautoriteit berekend? Bij beoordelingen van domeinautoriteiten wordt rekening gehouden met backlinks. Als veel betrouwbare websites van hoge kwaliteit naar uw pagina linken, neemt uw domeinbevoegdheid toe.

Met andere woorden, domeinen die een link naar u hebben, zijn van invloed op uw domeinautoriteit. Als je backlinks hebt van domeinen met 100 DA-scores, stijgt je eigen DA.

Als uw website echter repetitief is, aan spam is gekoppeld of links van lage kwaliteit heeft, wordt uw domeinautoriteit naar beneden gesleept. Samen met je kansen om goed te klasseren.

Link Building heeft ook een aanzienlijk deel te spelen in SEO Ranking

Je moet proberen om te linken naar waardevolle bronnen die je publiek nuttig vindt. Dit zal de gebruikerservaring verbeteren.

Interne koppelingen binnen uw inhoud zorgen er ook voor dat uw site degelijker en betrouwbaarder wordt. Uw interne koppelingsstrategie moet uw belangrijkste inhoud begunstigen.

Bij intern koppelen is het belangrijk om te onthouden dat links hoger op de pagina meer waarde hebben dan links verderop. Probeer daarom uw belangrijkste inhoudspagina's hoger in de HTML-test te koppelen.

Google houdt ook rekening met de relevantie van uw links en hun ankertekst. U moet een woord kiezen dat het basisidee weergeeft van waar de gekoppelde pagina over gaat. Dus het vermijden van generieke off-topic ankertekst zoals "klik hier" of "dit artikel" moet worden vermeden.

4. Hoe video en media te factoreren in SEO Ranking

Video en afbeeldingen kunnen wonderen doen voor SEO-ranking.

In de meeste gevallen toont video, afbeeldingen en andere media de zoekmachines dat u een website bent met inhoud van hoge kwaliteit. Het aanbieden van een combinatie van media die relevant is voor zoekopdrachten, zal uw positie op de ranglijst verbeteren. U kunt dit echter naar een hoger niveau tillen door bestandsnamen, titels, ALT-beschrijvingen en bijschriften te optimaliseren.

Deze factoren bieden een andere mogelijkheid om zoekmachines te laten zien hoe relevant uw inhoud is.

Zorg ervoor dat uw titels, ALT-beschrijvingen en bijschriften met behulp van trefwoorden zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines. U moet zoveel mogelijk informatie verstrekken om zoekmachines te helpen uw inhoud aan relevante zoekopdrachten aan te passen.

Hier zou u de sleutelwoorden moeten opnemen die u in SEO-tekst gebruikte om ervoor te zorgen dat de relevantie van uw media duidelijk wordt. Dit geldt zowel voor afbeeldingen, afbeeldingen en video's.


Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?