Most Popular


Small Biz Focus: 3 tips voor digitale marketing om uw bedrijf te laten groeien
Je kleine bedrijf laten groeien, is geen wandeling in hetpark. Je hebt je vaardigheden aangescherpt, je bent je eigen weg ... ...Small Biz Focus: 3 tips voor digitale marketing om uw bedrijf te laten groeien

Rated: , 0 Comments
Total hits: 235
Posted on: 04/27/18

Je kleine bedrijf laten groeien, is geen wandeling in het park. Je hebt je vaardigheden aangescherpt, je bent je eigen weg gegaan en hebt je winkel virtueel of anders ingericht, nu leun je achterover en wacht je op de klanten om binnen te komen, toch?

Nou ja, niet zo veel. Zoals de meeste eigenaren van kleine bedrijven zullen beamen, vormt het starten en vervolgens groeien van uw bedrijf een unieke reeks uitdagingen. Met behulp van deze eenvoudige maar effectieve tips voor digitale marketing en een beetje moeite en vastberadenheid, zult u een geweldige start maken met het opbouwen van uw klanten- en verwijzingsbasis.

1. Uw website is belangrijk

Een solide digitale basis begint bij uw website. Het is een virtuele voordeur die vaak de allereerste indruk maakt van een potentiële klant van u, dus u moet ervoor zorgen dat deze telt.

Dit geldt vooral voor bedrijven die sterk afhankelijk zijn van verwijzingen: het eerste wat een nieuwe klant zal doen, is 'Google', uw bedrijf. Daarom is het van vitaal belang dat uw website positief reflecteert op de kwaliteit van uw werk.

Digital Marketing

Daarnaast is het van cruciaal belang dat uw website de regel van 10 seconden volgt. Binnen 10 seconden moet een bezoeker duidelijk begrijpen:

• Wie u bent en welke diensten u aanbiedt

• Welke locaties u bedient

• Hoe u gemakkelijk contact met u kunt opnemen

2. Verkrijg gevonden op Google

In tegenstelling tot de in 1989 geprezen film "Field of Dreams", als je het bouwt, zullen ze niet altijd komen. Veel eigenaren van kleine bedrijven denken dat alleen omdat hun bedrijf is gericht op een bepaalde branche, ze vanzelfsprekend bovenaan in Google verschijnen als iemand een zoekopdracht uitvoert. Het werkt niet zo.

Google heeft een geheime formule voor het weergeven van websites op de pagina's met zoekresultaten van zoekmachines (SERP's). Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op welke websites Google voor een zoekopdracht zal weergeven, zoals de inhoud van uw website en hoeveel andere belangrijke websites naar u verwijzen.

Bij het beschrijven van uw service moet u trefwoorden opnemen in de kopie van uw website. Ze moeten echter in uw kopie worden geïntegreerd op een manier die natuurlijk klinkt en niet geforceerd. Als een potentiële klant vervolgens de zoekwoorden 'Googles' die gerelateerd zijn aan uw bedrijf, heeft, heeft u een betere kans om te laten zien.

Net zoals de middelbare school zijn zoekmachines een populariteitswedstrijd. Google houdt van websites die andere mensen leuk vinden. Als u bijvoorbeeld een fotograaf bent, biedt u aan een blogpost te schrijven met de Top 5-tips voor het maken van de perfecte foto.

Reik uit naar invloedrijke websites en bied aan om ze uw blogpost te laten weergeven. Als ze dat doen, fungeert die link naar uw website als een 'populariteitsstem' en geeft Google aan dat uw site belangrijk en relevant is.

3. Inhoud is de sleutel

Een goede manier om jezelf te onderscheiden en als thought-leader te worden gezien, is door nuttige content te maken voor je potentiële klanten. Blogberichten, how-to's en infographics zijn allemaal geweldige voorbeelden van inhoud die u kunt maken.

Ongeacht uw formaat of onderwerp, u kunt de inhoud leveren via e-mail en sociale mediakanalen. Zorg ervoor dat de originele inhoud op uw website staat en koppel altijd terug naar uw site en leg die voorsprong vast!

Zodra u succes hebt gezien bij het maken van inhoud, kunt u een schema maken met toekomstige inhoudsonderwerpen en wanneer u ze wilt bezorgen. Houd uw inhoud vers. Bezoekers (en Google) vinden dat leuk. - Digitale marketing

Bonus Tip - Ga weg van achter het scherm

Deze tip is niet precies gerelateerd aan digitale marketing, maar het is iets dat bedrijven kan helpen succesvol te zijn. Het is gemakkelijk om je comfortabel te verstoppen achter het scherm, maar menselijke verbindingen maken is net zo belangrijk als digitale marketing.

Pak de telefoon en verkoop! Als eigenaar van een klein bedrijf, moet u wennen aan het praten over uzelf en uw bedrijf met vreemden. Dus oefen je pitch, begin prospects te bellen en hoor de bezwaren en vragen die onvermijdelijk naar boven zullen komen. Door ze nu te horen, kunt u alleen in de toekomst nog betere antwoorden bieden.

Pak de telefoon en het netwerk op! Begin relaties op te bouwen met gelijkgestemde professionals die kunnen dienen als toekomstige verwijzingsbronnen.

Ben je een grafisch ontwerper? Bel een marketingconsultant die u mogelijk doorverwijst naar zijn klant voor een re-brandingproject. Je zou verbaasd zijn hoe ontvankelijk andere professionals voor je zullen zijn, omdat je hen kunt helpen hun waarde aan hun klanten te laten zien.

Lees meer - Website Maken

De afhaalservice: een klein bedrijf laten groeien is net zo spannend als uitdagend, maar het volgen van deze tips voor succes van digitale marketing zal het voor klanten gemakkelijker maken om je te vinden!

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?